Medie: Kornkonge har ingen kunder

18-årige Christian Bojesen har til flere medier fortalt imponerende historier om sit kornselskabs store millionomsætning. Problemet er bare, at hans påståede kunder tilsyneladende aldrig har hørt om ham.

Foto: Tommy Kofoed. Den 18-årige »kornkonge« Christian Bojesen har et problem. Hans succeselskab Skadholm Agro, der i 2014 omsatte for over 80 mio. kr., har tilsyneladende ingen kunder.
Læs mere
Fold sammen

Den 18-årige landbrugselev Christian Bojesen har indkasseret store mængder hæder og klap på skulderen for sin kometkarriere som kornsælger i millionklassen.

Den unge iværksætterkomet har i flere interview fortalt om sit kornmæglerselskab Skadholm Agro, som i 2014 omsatte for over 80 mio. kr. efter blot et halv år på bagen.

Problemet er bare, at hans påståede kunder aldrig har hørt om ham, skriver Metroxpress.

Avisen har tjekket op på den unge iværksætters kundebase og er kommet frem til, at 31 ud af 32 landmænd, som Christian Bojesen angiveligt skulle have handlet med, ikke kender noget til den 18-årige landbrugselev.

Metroxpress har adskillige gange forsøgt at komme i forbindelse med Christian Bojesen, men den 18-årige har ikke ønsket at lade sig interviewe.

Den unge landbrugselev blev i 2014 nomineret til iværksætterprisen, Ivækst-prisen.

»Det skader da vores brand og troværdighed, hvis vi blåstempler en svindler. Vi må stramme op på vores baggrundstjek af de nominerede i fremtiden, siger Peter Kofler, der er sekretariatschef i iværksætterorganisationen, Ivækst, til Metroxpress.