Medie: Kohberg sat til salg

Flere store danske virksomheder kan blive solgt i løbet af kort tid. Det erfarer Jyllands-Posten onsdag.

Koncernchef Steffen Baungaard i Huscompagniet viser et af deres huse frem. Nu er de på vej mod salg sammen med flere danske virksomheder. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Modehuset Masai, Kohberg og typehusvirksomheden Huscompagniet er på vej til at blive solgt for milliardbeløb. Det erfarer Jyllands-Posten onsdag.

I sidste uge blev det store typehusfirma Huscompagniet sat til salg af ejerne bag virksomheden, Kirkbi og FSN Capital. Nu kan flere danske virksomheder være på vej til at følge i deres fodspor.

Det handler om tøjfirmaet Masai, som sidste regnskabsår havde en omsætning på 339 millioner kroner, og Kohberg, som havde en omsætning på godt 2,2 milliarder kroner. Begge firmaer havde et driftsresultat på over 100 millioner kroner i sidste regnskabsår.

Ifølge Jyllands-Posten skyldes de kommende salg, at ejerne ser god muligheder for at gøre en god handel på grund af det forbedrede økonomiske klima. Hans Rye, medejer af Masai, vil ikke kommentere salgsplanerne, og Kohbergs medejer Jesper Fogtmann siger, at de ikke har aktuelle salgsplaner.