Medie: Endnu en topchef forlader PFA

Koncerndirektør Lars Ellehave-Andersen forlader pensionsselskabet PFA, skriver Finans.dk. Han er den fjerde fremtrædende chef, der forlader pensionsgiganten siden december 2014.

Koncerndirektør Lars Ellehave-Andersen står ifølge Finans.dk til at forlade PFA. Foto: PFA Pension
Læs mere
Fold sammen

Endnu en direktør står til at forlade Danmarks største pensionsselskab, PFA. Denne gang er det Lars Ellehave-Andersen, koncerndirektør med ansvar for salg, der siger farvel.

Det erfarer Finans.dk.

Lars Ellehave-Andersen bliver dermed den fjerde fremtrædende leder, der takker af i løbet af de seneste syv måneder. Før ham har først koncernchef Henrik Heideby og siden de to investeringsdirektører, Jesper Langmack og Poul Kobberup, også forladt PFA.

I pensionsbranchen er Lars Ellehave-Andersen kendt som en af hovedarkitekterne bag de seneste års massive vokseværk i PFA. Han har arbejdet i tæt parløb med den forhenværende direktør, Henrik Heideby, som forlod pensionskassen efter en strid med bestyrelsen. Derfor har der gennem længere tid været spekulationer om, hvorvidt også Lars Ellehave-Andersens dage i PFA var talte.

Hverken Lars Ellehave-Andersen eller PFA's kommunikationsdirektør, Morten Jeppesen, ønsker at be- eller afkræfte oplysningerne til Finans.dk