McDonald's på Strøget lukker

Efter 20 burgerår lukker McDonald's nu sin butik på Amager Torv. Butikken trænger hårdt til en omfattende modernisering, og det regnestykke løber simpelthen ikke rundt.

Efter 20 år på Amager Torv i København rykker McDonald's videre. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Michael Jensen
Den 30. december er sidste mulighed for at få et kerneamerikansk måltid med udsigt til så prominente naboer som Georg Jensen og Illum. For efter den dag er der lukket hos McDonald's på Amager Torv i København. Det skriver Politiken.dk.

McDonald's Danmarks adm. direktør, Kristian Scheef, forklarer, at restauranten stod foran en gennemgribende modernisering, og at udgifterne ved det ikke matcher indtjeningspotentialet.

»Vi stod med valget mellem at poste en del penge i restauranten for at sørge for, at den fortsat lever op til vores standarder - eller at afvikle den. Vi valgte det sidste, fordi vi ikke regner det for sandsynligt, at vi får de penge igen inden for en rimelig fremtid«, siger Kristian Scheef ifølge Politiken.dk.

Han pointere dog, at lukningen ikke har noget at gøre med salget af burgere i Danmark. For det går ifølge direktøren rigtig godt.