Matas overtager yderligere seks butikker

Matas er i fuld gang med at overtage selvstændige Matas-butikker for at udbygge og konsolidere selskabets egen detailkæde.

Matas har for 77 millioner kroner overtaget endnu seks butikker. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Bjørn Vejlø

I den forbindelse har Matas indgået aftale med seks associerede butikker, som bliver overtaget med effekt fra fredag. Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse fra Matas fredag middag.

Samtidig med overtagelsen, der står Matas i cirka 77 mio. kr., har selskabet indgået aftale med 28 ud af de 29 tilbageværende selvstændige butikker om en forlængelse af de tidsbegrænsede samhandelsvilkår i Matas, fremgår det.

»Vi er særdeles glade for, at det er lykkedes at nå til enighed om overtagelsen af disse seks butikker, som vil bidrage til Matas' fortsatte vækst og værdiskabelse, og at vi samtidig kan forlænge samhandelsvilkårene indtil 2025, hvilket giver hovedparten af de tilbageværende selvstændige butiksindehavere en længere planlægningshorisont,« siger Terje List, der er administrerende direktør hos Matas, i meddelelsen.

De seks butikker, som Matas i denne omgang har overtaget, har en årlig omsætning på omkring 80 mio. kr., hedder det i meddelelsen.