Mascha Vang sælger sit blognetværk

Bloggiganten Bloggers Delight køber TV-stjernens velbesøgte blognetværk.

TV-personlighed Mascha Vang vil have mere tid til sin datter i stedet for at være direktør. Arkivfoto: Mathias Løvgreen Bojesen, Scanpix Fold sammen
Læs mere
Foto: Mathias Løvgreen Bojesen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

TV-stjernen Mascha Vangs blognetværk Blogly bliver købt af bloggiganten Bloggers Delight, efter at Blogly de seneste to år har oplevet stor vækst.

Hidtil har Blogly været ejet af en af Danmarks største bloggere, Mascha Vang, som både er direktør og ejer af blognetværket Blogly. Bloggers Delight vil bruge Blogly til at løfte sin egen position og nå ud til mange flere.

Mascha Vang etablerede i 2015 Blogly, der sammen med andre kendte bloggere har skabt et omtalt brand og en succesfuld virksomhed med månedligt tre millioner sidevisninger. Prisen for salget er ikke oplyst.

Mascha Vangs blog fortsætter

Mascha Vang vil nu i stedet rette fokus mod sin egen blog, der ligger er en selvstænddig aktivitet, men fortsat vil være en del af Blogly-netværket.

Salget af Blogly sker blandt andet i forbindelse med et ønske fra Mascha Vang om at bruge mere tid med sin 5-årig datter, Hollie Nolia. Mascha Vang har før i tiden været blogger for Bloggers Delight.

»Blogly bliver ved med at være som Blogly er. Forskellen bliver, at der vil være et nyt og større salgsteam i ryggen på bloggerne, der bedre end nogen andre kender til markedet,« siger Mascha Vang.

Bloggers Delight er glade, for at de får lov til at køre Blogly videre, og ser det som en stor tillidserklæring, at de overtager Blogly.

Kendte markedsfører produkter

I 2014 opkøbte Bloggers Delight et andet blognetværk Looklab, men Blogly er Danmarks hidtil største handel inden for »influencer marketing«, hvor kendte personer er med til at markedsføre forskellige produkter.

Bloggers Delight, som er startet i 2011, består nu af seks netværk om blandt andet mode, livsstil, mad, bolig og underholdning. Bloggers Delight har mere end en mio. besøgende månedligt og omsatte sidste år for 8,3 millioner kroner med et driftsresultat på 3,0 millioner kroner.