Mærsks chefkabale fortsætter: Udnævner ny Supply Service-CEO

Maersk Supply Service skal fremover have Steen S. Karstensen i spidsen, da den snart tidligere topchef, Jørn Madsen, fremover i stedet skal lede Maersk Drilling, fortæller selskabet i en pressemeddelelse.

Foto: Foto: Maersk. Maersk Supply Service
Læs mere
Fold sammen

Jørn Madsens afgang blev annonceret i forbindelse med A.P. Møller-Mærsks strategiplan, der bød på en række afgange og omrokeringer på topledelsesniveau.

Steen S. Karstensen sætter sig på topchefposten 24. oktober. Han kommer fra en stilling som indkøbschef i A.P. Møller-Mærsk-gruppen, hvor han har været ansat siden 1986.

- Jeg glæder mig til den nye rolle. Maersk Supply Service opererer i øjeblikket i meget svære markeder, men er ikke desto mindre velpositioneret til at udvide spændvidden for forretningen, siger Steen S. Karstensen i meddelelsen.

Jørn Madsen bliver Drilling-direktør 7. november. Stillingen blev ledig i rokaden, da den hidtidige administrerende direktør for Maersk Drilling, Claus V. Hemmingsen, i forbindelse med strategiplanen blev udnævnt som topchef for energidivisionen og viceadministrerende direktør for gruppen.

Maersk Supply Service, der er en del af den nye energidivision i A.P. Møller-Mærsk-gruppen, fortalte mandag, at den reducerer sin medarbejderstab på land med op til 25 pct.