Mærsk udpeger nye folk til direktionen

For at understøtte sit fokusskifte over mod shipping-, havne- og logistikforretning har bestyrelsen i A.P. Møller-Mærsk udpeget tre interne folk som nye medlemmer af direktionen.

Arkivfoto: Bestyrelsen i A.P. Møller-Mærsk har udpeget tre interne folk som nye medlemmer af direktionen, fremgår det tirsdag morgen af en meddelelse fra den danske koncern. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Med virkning fra 1. december indtræder Morten Engelstoft, Vincent Clerc og Søren Toft således som nye direktionsmedlemmer, fremgår det af en meddelelse fra den danske koncern tirsdag morgen.

Morten Engelstoft bestrider en stilling som øverste chef i havnedivisionen APM Terminals samt formand for Svitzer, mens Vincent Clerc og Søren Toft sidder på topposter i rederidivisionen Maersk Line med ansvar for henholdsvis det kommercielle og driftsmæssige.

»Vi har gjort gode fremskridt i adskillelsen af olie og olierelaterede forretninger såvel som integrationen af containershipping-, havne- og logistikforretninger. Udvidelsen af direktionen vil yderligere fremskynde vores rejse i retning af at levere problemfrie helløsninger til vores kunder.«

»Vincent, Morten og Søren har alle demonstreret stærkt lederskab og kundefokus såvel som leveret solide resultater i mange år. De er anerkendte, visionære og globale ledere inden for containershipping-, havne- og logistikindustrien. Jeg ser frem til, at de får yderligere ledelsesansvar og tilslutter sig mig og resten af direktionen på rejsen mod fremtidens Mærsk,« udtaler Søren Skou, administrerende direktør i A.P. Møller-Mærsk, i meddelelsen.

Direktionen hos A.P. Møller-Mærsk består efter 1. december af Søren Skou, vicedirektør Claus V. Hemmingsen, finans- og strategichef Jakob Stausholm samt de tre nye medlemmer.

/ritzau/FINANS