Mærsk siger farvel til digitaliseringsdirektør

(Arkivfoto: Erik Refner/Ritzau Scanpix) Fold sammen
Læs mere
Foto: Erik Refner

Mærsk kommer til at skulle sige farvel til Ibrahim Gokcen, der er direktør for digitalisering i shipping- og logistikselskabet.

Det skriver Shippingwatch, som kan fortælle, at det sker inden en større organisationsændring, der kan være et foreløbigt punktum i skabelsen af et nyt Mærsk - det vil sige et Mærsk, som ikke længere arbejder med olie, men som i stedet fokuserer på transport og logistik.

Ifølge Shippingwatch er det uvist, om afskeden med digitaliseringsdirektøren har tråde til den større organisationsændring.

Fra Mærsk bliver det over for branchemediet oplyst, at Ibrahim Gokcen har fået tilbudt et job i USA og i den forbindelse har besluttet at forlade selskabet.

- I forbindelse med planlægningen af, hvordan Mærsks it og digitale funktioner bedst kan organiseres, fik Ibrahim Gokcen en henvendelse om et job i USA og besluttede at forlade Mærsk. Ibrahim har med succes etableret og udviklet Mærsks digitale funktion, som fortsat vil understøtte vores transformation, skriver Mærsk i en mail til Shippingwatch.

Mærsk forklarer over for branchemediet, at det efter at have udbygget sin digitale kapacitet sammenlægger sine digitale funktioner i én for at sikre en ensartet tilgang fremover.

/ritzau/FINANS