Mærsk planlægger børsnotering af Maersk Drilling 4. april

Borerigselskabet Maersk Drilling vil blive spaltet fra A.P. Møller - Mærsk i forbindelse med den årlige generalforsamling. Herefter vil første handelsdag være 4. april.

Maersk Drilling Inspirer Fold sammen
Læs mere
Foto: Maersk Drilling MEDVIND/BENT SOE

Maersk Drilling, der udlejer borerigge, vil blive spaltet ud fra A.P. Møller - Mærsk i forbindelse med den ordinære generalforsamling 2. april og herefter have første handelsdag på børsen 4. april, fremgår det af en meddelelse til fondsbørsen.

»Efter den forventede underskrivelse og offentliggørelse af de lovpligtige spaltningsdokumenter den 4. marts 2019 påtænker bestyrelsen i APMM at foreslå spaltningen godkendt af aktionærerne på APMMs generalforsamling den 2. april 2019,« skriver Mærsk.

A.P. Møller - Mærsk har tidligere meldt ud, at de ønsker at børsnotere Maersk Drilling separat på et tidspunkt i 2019.

»Den forventede første handelsdag for aktierne i Maersk Drilling Listco på Nasdaq Copenhagen er 4. april 2019,« hedder det.

Planen er, det nye selskab skal have én aktieklasse i selskabet, der kommer til at hedde Maersk Drilling Listco. Aktionærerne i A.P. Møller - Mærsk vil få aktier i Maersk Drillling svarende til det, de har i A.P. Møller - Mærsk.