Mærsk-direktør: Opfatter ikke mig selv som modig

Steen Hundevad Knudsen er ikke bange for at få image-mæssige ridser i lakken som bestyrelsesmedlem i stormombruste Keops.

En af de tre nye personer på vej ind i Keops-bestyrelsen, Mærsk-direktøren Steen Hundevad Knudsen, mener ikke, at det kræver noget særligt mod at gå ind i Keops-bestyrelsen, der i den seneste uges tid har været under heftig beskydning i bl.a. Børsen for at se stort på cororate governance-anbefalingerne, eller som det hedder på dansk - anbefalingerne om god selskabsledelse.

"Jeg vil ikke sige så meget, fordi jeg ikke er valgt til bestyrelsen endnu. Men jeg vil ikke mene, at jeg er specielt modig i den her sammenhæng - det har jeg slet ikke tænkt over, at jeg skulle være modig for at sige ja tak til den udfordring. Selvfølgelig har jeg sat mig ind i de problemstillinger, der har været og fulgt med i pressen," siger han til Business.dk.

"Det har da været med i mine overvejelser alt dette. Men jeg plejer at være en tålmodig og stædig person, jeg er jo ikke sønderjyde for ingenting, så jeg er vant til at arbejde op mod vinden," siger Steen Hundevad Knudsen.

Hvad kan du tilføje Keops-bestyrelsen?

"Det har jeg ingen kommentarer til på nuværende tidspunkt. Jeg er ikke valgt endnu," siger han.

Steen Hundevad Knudsen ønsker heller ikke at kommentere den seneste tids ballade om Eric Rylbergs rolle i Keops.