Mærsk åbner kontorer i Egypten

Efter fire dage med lukkede kontorer, har A.P. Møller-Mærsk igen åbnet i Egypten.

Maersk terminals åbner igen i Egypten. Her ses et Mærsk-skib, der sejler igennem Suez-kanalen. Arkivfoto: KHALED EL-FIQI Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

A.P Møller-Mærsk har igen åbnet for sine aktiviteter i Egypten. Efter fire dage med lukkede kontorer, kan kunderne igen træffe koncernens ansatte i kontorerne hos containerrederierne Maersk Line og Safmarine samt logistikvirksomheden Damco.

Maersk Terminals har genåbnet containerterminalen Suez Canal Container Terminal i Port Said, men terminalen kan kun gennemføre begrænsede operationer.- Det er klart, at der arbejdes under de betingelser, der nu engang er. Bankerne har fortsat ikke åbent og der er også fortsat problemer med internettet, siger pressechef hos A.P. Møller-Mærsk, Michael Christian Storgaard.

Situationen i det uroplagede land følges dog tæt hos A.P. Møller-Mærsk.

Den vigtige vandvej Suez-kanalen, der med sine 162 km forbinder Europa med Asien, har ikke været ramt under den sidste uges optøjer i Egypten.Derfor er de fire til fem gennemsejlinger med containerskibe, som Maersk Line og Safmarine, har i døgnet, ikke været berørt af urolighederne.

A.P. Møller-Mærsk beskæftiger omkring 7000 i Egypten.

På grund af urolighederne i landet valgte A.P. Møller-Mærsk i mandags at lease et fly, der skulle flyve pårørende til udstationerede ansatte i Egypten hjem til Danmark.