Mæglerfirma sletter spor efter tidligere kendisejer

Nykredit stoppede i juni samarbejdet med den daværende medejer i mæglerfirmaet Jesper Nielsen Franchisegiver A/S, efter hvad oplysninger peger på var strid om en påstået krænkelsessag og uenighed om »ledelsesmæssige forhold«. Nu har Nykredit, der nu tegner hele ejerskabet i mæglerkæden, skiftet navn på selskabet.

Det fremgår nu af CVR-registret, at mæglerkæden, der indtil for nylig hed Jesper Nielsen Franchisegiver A/S, har skiftet navn. Fold sammen
Læs mere
Foto: Niels Ahlmann Olesen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ejendomsmægleren Jesper Nielsen, der blandt andet er kendt fra Hammerslag, forlod i juni i år den mæglerkæde, han indtil da havde ejet sammen med Nykredit Mægler.

Det skyldtes, som Berlingske kunne fortælle, en strid om en potentiel krænkelsessag under en julefrokost på Hotel d’Angleterre i København.

Og nu fremgår det af CVR-registret, at mæglerkæden, der indtil for nylig hed Jesper Nielsen Franchisegiver A/S, har skiftet navn.

Kendismæglerens navn er nu lige så lidt en del af firmanavnet, som Jesper Nielsen er medejer.

&Living Franchisegiver A/S er således selskabets nye navn.

En »episode«

Nykredit ønskede at undersøge sagen fra 2019 nærmere ved at iværksætte en uvildig advokatundersøgelse. Men det skulle Jesper Nielsen angiveligt have modsat sig.

»Vi er blevet bekendt med en række forhold, som vi har ønsket at få klarlagt gennem en uvildig undersøgelse. Det er ikke blevet imødekommet. På den baggrund har vi valgt at stoppe samarbejdet,« skrev direktør i Nykredit Mægler, Peter Mattsen, til Berlingske.

Jesper Nielsen afviste pure, at der skulle være tale om en fyring eller en krænkelsessag.

»Nykredit og jeg har ikke været enige om en række ledelsesmæssige forhold. Derfor har Nykredit købt min andel af Jesper Nielsen. Jeg får derfor opfyldt mit ønske om at komme ud af selskabet nogle få år tidligere end planlagt, hvilket passer mig godt,« skrev han til Berlingske.

Senere skrev han til Ekstra Bladet, at der havde været en »episode«, som ifølge ham ikke drejede sig om krænkende adfærd.

»Det er korrekt, at der har været en episode i forbindelse med en privat efterfest efter en julefrokost, som er blevet undersøgt internt. De tre involverede kvinder har netop erklæret over for Nykredit, at de ikke har følt sig krænket. Derfor er der ingen sag,« skrev Jesper Nielsen.

Efter bruddet med Jesper Nielsen oplyste Peter Mattsen til Berlingske, at Nykredit selv var gået i gang med at klarlægge, hvad der var op og ned i sagen.