Mad til ældre en god forretning

Nethandel. Netsupermarkedet Intervare er bedst til vækst blandt de danske netvirksomheder.

Mens mange af de fysiske supermarkeder har opgivet at sælge varer over nettet til danske forbrugere, har forholdsvis ukendte Intervare stor succes med at drive et netbaseret supermarked.

I ErhvervsBladets analyse af de danske netvirksomheder er Intervare bedst til vækst. Virksomhedens primære forretningsområde er udbringning af varer fra eget lager til 6300 borgere, ifølge regnskab fra 2005, der er tilknyttet hjemmeplejen.

Intervare blev grundlagt i 2000 af Stefan Plenge, der i dag er adm. direktør i selskabet.

Den oprindelige plan var at lave et supermarked på internettet:

Kunder ikke klar endnu- Det viste sig hurtigt, at almindelige kunder endnu ikke var klar til så omfattende ændringer i deres indkøbsmønster og Intervare valgte derfor, at fokusere på de borgere, som ikke længere var og er i stand til at foretage deres indkøb i traditionelle supermarkeder. Denne fokusering har gennem et vedvarende, langt og sejt træk ført til et rigtig godt samarbejde med pt. ti kommuner i Region Hovedstaden - og flere kommuner er på vej, skriver virksomheden på intervare.dk.

Det har ikke været muligt for ErhvervsBladet at få en kommentar fra Stefan Plenge inden redaktionens deadline tirsdag eftermiddag.

Ifølge Intervare beskæftiger virksomheden mere end 100 medarbejdere ,der fra et distributionscenter i Rødovre servicerer alle vores kunder.

- trichs