Lundbecks topchef spår vækst i 2017

Medicinalgiganten Lundbeck kan godt forberede sig på et strålende år, ifølge topchef Kåre Schultz.

Kåre Schultz er skråsikker på, at Lundbeck vil opleve kraftig vækst i USA i det forestående år. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lundbecks administrerende direktør, Kåre Schultz, er så sikker på stærk vækst for medicinalfirmaet i 2017, at han mener en plan B unødvendig.Det skriver Børsen.

Medicinalgiganten Lundbeck kan godt forberede sig på et strålende år, ifølge Kåre Schultz. Topchefen lover, at selskabet vil lancere sit antidepressiv Brintellix og sit skizonfrenimiddel Rexulti på en lang række nye markeder.

- Vi kommer til at se en lang række lanceringer, og så kommer vi til at se en fortsat kraftig positiv vækst i USA, og vi kommer også til at se, at Europa nu ikke længere falder som en sten omsætningsmæssigt, men flader ud og måske endda begynder at stige lidt. Så det er meget spændende, siger Kåre Schultz til Børsen.

Kåre Schultz er skråsikker på, at Lundbeck vil opleve kraftig vækst i USA i det forestående år, og usikkerheden om den kommende amerikanske præsident Donald Trump skræmmer ikke Lundbeck-direktøren.

- Det er vel fair at sige, at set fra medicinalindustriens side, så havde Hillary Clinton ikke været den foretrukne kandidat, siger Kåre Schultz.

Lundbeck opjusterede ved sidste kvartalsregnskab forventningerne til 2016, hvor selskabet venter et driftsresultat på mindst 2,1 mia. kr.