Lundbeck-partner melder om stærk vækst for Brintellix

Lundbecks japanske partner Takeda melder om, hvad der betegnes som "stærk vækst" i salget af antidepressivet Brintellix, som de to selskaber markedsfører sammen. Det fremgår af regnskabet for første kvartal, der dækker perioden april-juni.

Foto: BERND SETTNIK. Lundbecks japanske partner Takeda melder om, hvad der betegnes som "stærk vækst" i salget af antidepressivet Brintellix, som de to selskaber markedsfører sammen.
Læs mere
Fold sammen

Takeda sætter dog ikke tal på salget, der hidtil som regel har skuffet analytikerkorpset, når Lundbeck er kommet med regnskab.

Den japanske medicinalkoncern leverede en underliggende vækst i koncernens samlede omsætning på 6,1 pct. i første kvartal til 446,3 mia. yen (24,4 mia. kr.).

- Omsætningsvæksten var hovedsageligt drevet af Entyvio og Brintellix i USA, Entyvio og Adcetris i Europa og Azilva og Lotriga i Japan, oplyser Takeda om udviklingen.

Lundbeck rapporterede en omsætning af Brintellix på 98 mio. kr. i første kvartal, hvilket var 22 mio. kr. mindre end analytikere havde ventet ifølge Ritzau Estimates.