Luksushotel solgt på tvangsauktion

Spa- og konferencehotellet Yellow Hotel skulle have været en nordjysk turistattraktion i særklasse. Men nu er hotelbygningen blevet solgt på tvangsauktion til Nykredit.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det var meningen, at det skulle være et af de små mirakler, der tiltrak turisterne til det nordjyske. Et spa-og konferencehotel med alt, hvad det indebærer. Men nu er det nordjyske Yellow Hotel blevet solgt på en tvangsauktion til Nykredit, skriver Nordjyske. Tirsdag blev tvangsauktionen afholdt ved Retten i Hjørring.”Nykredit kom med det eneste bud på tvangsauktionen og fik hotelbygningen og en ubebygget grund i nærheden for 10,71 millioner kroner,” fortæller advokat Jan Kiel Lauritsen, partner i advokatselskabet Thyssen, Skovbo & Forsberg fra Vejle, der er kuratorer i boet til Nordjyske. 

Buddet fra Nykredit svarer omtrent til den gæld, som selskabet som primær panthaver har tinglyst i ejendommen. Med salget af hotelbygningen i nærheden af Brovst er kuratorerne kommet et skridt længere i oprydningen efter ejendomsudvikleren Kurt Skafsgaard fra Vejle, der selv for godt et år siden bad om at få sig selv og sine tre ejendomsselskaber erklæret konkurs.Yellow Hotel var placeret i ejendomsselskabet TSW Erhverv ApS og var kun en del af Kurt Skafsgaards ejendomsaktiviteter, der også omfattede ejendomme i Vejle og Odense. Disse ejendomme er nu også på vej på tvangsauktion.