Lufthavn forsøger at hjælpe strandede Cimber-kunder

En masse billetter er lige nu ved at blive booket om i Københavns Lufthavn, der dog melder, at konsekvenserne af Cimbers konkurs er begrænsede.

Københavns Lufthavn er bare en af de lufthavne, der nu skal forsøge at få strandede Cimber-kunder om bord på andre fly. Arkivfoto: Bax Lindhardt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er Københavns Lufthavn, der i første omgang står med et problem, efter at Cimber Sterling torsdag morgen meddelte, at det begærer sig selv konkurs. Nu er der nemlig massevis af passagerer, der ikke har noget fly.

Kommunikationsmedarbejder i lufthavnen Anne Munck Mikkelsen forklarer, at alt dog forløber relativt roligt på trods af, at Cimber-flyvningerne er stoppet.

"Seneste melding fra passagerservice er, at det forløber stille og roligt," siger hun til Berlingske Business.

Lufthavnen kan ikke løse passagerernes problemer, men den forsøger at guide dem til de rigtige steder.

"Vi henviser vores passagerer til vores transfercenter, hvor de passagerer, der kan bookes om, bliver booket om. Ellers henviser vi deres rejseselskab, der så må hjælpe dem videre," siger hun.

Det er endnu uvist, hvor mange Cimber Sterling-passagerer der nu må finde en anden måde at komme til deres destination på. Det gælder også i Københavns Lufthavn.