Lone Færch opgiver at købe Færch Holding

Der kommer ikke noget nyt købstilbud fra Færch-klanens matriark, som sammen med søsteren Annemette Færch og grandniecen Merethe Færch ville overtage holdingselskabet.

Foto: Morten Germund. Færch-familien anført af Lone Færch (billedet) opgiver at overtage det fulde ejerskab af Færch Holding.
Læs mere
Fold sammen

For stor modstand blandt de øvrige medlemmer af den stridende Færch-familie betyder nu, at et konsortium ledet af Lone Færch opgiver forsøget på at overtage den fulde kontrol og ejerskab af Færch Holding.

Tilbudsperioden for købstilbuddet på Færch Holding udløb 4. januar 2013, og køberkonsortiet konstaterer nu i en pressemeddelelse, at det ikke har været muligt at opnå den ønskede accept fra 90 pct. af anpartskapitalen.

Køberkonsortiet, som består af Lone Færch, Annemette Færch og Merethe Færch, har derfor besluttet ikke at forlænge tilbuddet. Et af de familiemedlemmer, som har været modstander af at sælge til den tilbudte pris, er tobaksenken Tineke Færch, som er mor til Merethe Færch.

Tineke Færch og hendes rådgivere mener, at Færch Holdings største aktiv, fabrikken Færch Plast, er et guldæg, som køberkonsortiet har forsøgt at erhverve for billigt.

Konsortiet lover nu at involvere sig mere aktivt i Færch Plast og løbende vurdere de strategiske muligheder for at udvikle virksomheden, hedder det i pressemeddelelsen fra Lone Færch.