London City-lufthavn skal udvides

En af Londons seks lufthavne skal udvides. Det står klart, efter at lufthavnen onsdag modtog de nødvendige tilladelser fra de britiske myndigheder. London City-lufthavnen i Londons finansdistrikt Docklands har fået grønt lys til en udvidelse, der har en prislap på over tre mia. kr.

London City-lufthavnen i Londons finansdistrikt Docklands har fået grønt lys til en udvidelse, der har en prislap på over tre mia. kr. Her fortæller den britiske finansminister, Philip Hammond, om den nye London City-lufthavn. Fold sammen
Læs mere
Foto: STEFAN ROUSSEAU
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver branchesitet Check-in.

I 2019 skal syv nye standpladser, en parallel taxavej og en udvidelse af lufthavnens passagerterminal stå klar.

- Udvidelsen skal gøre den 29 år gamle lufthavn istand til at modtage 6,5 mio. passagerer i 2025. I 2015 satte lufthavnen passagerrekord, da 4,3 mio. passagerer gik gennem lufthavnens terminal, skriver branchesitet.

Med udvidelsen håber London City-lufthavnen på, at flyselskaber får mod på at åbne længere ruter til Mellemøsten, Rusland og USA's vestkyst.

Foruden en række ruter til destinationer i Centraleuropa og Storbritannien, så har British Airways en rute fra London City til New York via Shannon i Irland, oplyser Check-in.