LM Glasfiber vil åbne sin tredje amerikanske fabrik

LM Glasfiber offentliggør har planer om at åbne en ny fabrik i Little Rock, Arkansas. Fabrikken ventes at påbegynde drift i 1. kvartal næste og vil beskæftige over 1000 medarbejdere inden for fem år.

- Vi er glade for at offentliggøre vores nye fabrik i Little Rock. Den nye fabrik i Little Rock gør os i stand til at betjene vores voksende portefølje af kunder i Nordamerika, udtaler LM Glasfibers administrerende direktør Roland M. Sundén.

- Med denne fabrik kan vi sikre vingeleverancer til vores kunder på lang sigt, så de kan efterleve deres ambitiøse vækststrategier, samtidig med at vi kan styrke LM Glasfibers salg i Nordamerika, slår han videre fast.

LM Glasfiber venter at underskrive den endelige aftale med staten Arkansas og Little Rock by inden for den nærmeste fremtid.

Fabrikken i Little Rock bliver LM Glasfibers tredje produktionsanlæg i Nordamerika, og den fordobler kapaciteten af de eksisterende fabrikker i Grand Forks, North Dakota og Gaspé, Quebec, oplyser selskabet.

Denne seneste kapacitetsudvidelse afspejler den generelt høje efterspørgsel på markedet kombineret med optimisme omkring fortsat stabilitet på det amerikanske marked. USA er i dag verdens største marked for nye vindmølleprojekter og verdens næststørste målt på den samlede opstillede vindenergikapacitet, understreges det.

(RB-Børsen)