Lindegaard præciserer ISS-strategi

Et større strategiarbejde er i gang i ISS, hvor Jørgen Lindegaard vil skærpe en række visioner, så de fremstår som en mere håndfast plan at navigere efter.

Den frække version hedder, at ISS ikke hidtil har været drevet efter en fast strategi - men efter en vision.

Jørgen Lindegaard og den øvrige direktion går i disse måneder visionen efter i sømmene, strammer den op og gør den mere konkret og håndgribelig.

"Det er jo en strid om ord. Hvad er en vision og hvad er en strategi. Men der findes i dag i ISS en vision som indeholder nogle konkrete udmeldinger om bestemte omsætningsmål, som man godt vil nå. Der er også en masse andre ting omkring, hvilken virksomhed ISS på lang sigt skal være os.v. Nu er det min og den øvrige ledelses opgave, at få det tilrettelagt på en måde, som passer til den situation, vi er i - nemlig det at være ejet af en kapitalfond. Så det passer med de penge vi har at investere for," siger Jørgen Lindegaard til Business.dk.

"Vi er i gang med det, man kan kalde en implementeringsstrategi. Det er en mere sædvanlig 3 års plan med budgetter, strategimål for 2008, 2009 og 2010. Det er en mere handlingsorienteret måde at arbejde med strategi på. Vi skal have både en vision og en mere håndfast plan. Fordi vi ved, at som ejet af en kapitalfond, så skal vi exite, så skal vi være specifikke med, hvad vi gør," siger Jørgen Lindegaard.