Lille teleselskab går i flæsket på giganternes priser

Det lille teleselskab IP Nordic går i en ny annoncekampagne, der fredag kører i flere aviser samt i breve til en lang række større virksomheder, i flæsket på de etablerede spillere i branchen og vil blandt andet hjælpe danske virksomheder til at presse deres nuværende teleleverandør ned i pris.

IP Nordic opfordrer til, at man med det nye tilbud skal prøve at genforhandle priser. Fold sammen
Læs mere
Foto: Camilla Rønde

Det skriver Børsen.

I den temmelig utraditionelle annonce opfordrer selskabet konkret erhvervskunder med over 100 mobiltelefoner til at printe IP Nordics tilbud ud og tage det med, når de skal genforhandle priser. Tilbuddet som IP Nordic sender ud er prismæssigt på 99 kr. om måneden for fri tale i både Danmark og EU samt en gigabyte data i EU og data i USA til 99 øre per megabyte.

Med tilbuddet vil selskabet dog selv have svært ved at tjene penge, men administrerende direktør Thorben Jensen regner imidlertid - noget uortodokst - heller ikke med, at annoncen kommer til at skaffe nye kunder.

- Men jeg tror, det kommer til at koste de andre nogle millioner. Hver gang vi giver tilbud til en stor virksomhed, ender det nemlig altid med, at den nuværende leverandør går ned under vores pris. Det er klart, at de, der ejer netværket, kan tale om gynger og karruseller. Men for nylig så vi det andet tilbud, som en kunde havde fået, og da måtte vi bare erkende, at det ville vi dø af. Det var under kostpris, siger administrerende direktør i IP Nordic, Thorben Jensen, til Børsen.