LG Shine i lækker ny farve

LG Shine - eller KE970, om man vil - er en rigtig lækker designtelefon. Den er lavet i rustfrit stål, og ser supersmart ud. Nu er LG klar med en sort udgave, som får tænderne til at løbe mindst lige så meget.

PR Foto Fold sammen
Læs mere
Titanium Black er navnet på den nye udgave. Farven virker rigtig lækker, og jeg tror det var et klogt træk af LG, at udsende en sort udgave af telefonen et stykke tid efter den oprindelige. Præcis ligesom Sony Ericsson gjorde det med W880. Umiddelbart virker denne farve mere passende til mobilen, og den bliver uden tvivl et hit.

Styringen foregår med et rullehjul. Idéen er meget god, men det er noget helt andet i praksis, hvor det ikke alene har problemer med at fungere ordentligt, det er også meget langsomt til at navigere i menuerne.

Titanium Black har de velkendte funktioner. Altså et 2-megapixel kamera med Schneider Kreuznach-godkendt optik, musikafspiller, EDGE, Bluetooth og meget mere.

Desværre kommer vi nok aldrig til, at se den sorte udgave i Danmark, eftersom den kun kommer i Storbritannien, Holland og Østrig.