LG Prada med 5 megapixel

På det seneste har vi både hørt rygter om den og endda set flere spionbilleder af den. Nu er den så officielt blevet lanceret. LG's nye Prada-mobil med 5-megapixelkamera.

LG KU990 Viewty. Pressefoto Fold sammen
Læs mere
LG satser tilsyneladende både på design og funktion. De har nemlig netop introduceret deres nyeste kameramobil med navnet LG KU990 Viewty. Modellen har et kamera på hele 5 megapixel med Scheider-Kreuznach-linse, og det er også udstyret med både autofokus og xenon-flash. Samtidig er designet helt i top. Modellen virker nemlig også som efterfølger til LG's Prada-mobil. Den vil således også byde på en 3 tommer stor trykfølsom skærm med en opløsning på 240 x 400 pixel.

Samtidig er det muligt at optage videoer i opløsningen 640 x 480 pixel med 30 billeder i sekundet. En særlig funktion skulle oven i købet gøre det muligt at optage video i opløsningen 320 x 240 pixel med hele 120 billeder i sekundet. LG KU990 Viewty understøtter desuden turbo-3G i hastigheder op til 1,8 Mbps.

Modellen skulle komme til Europa i den nærmeste fremtid. Præcis hvilke lande den bliver lanceret i, og til hvilken pris, er dog endnu ikke offentliggjort.