Lett går sammen med global advokatgigant

Advokathuset Lett går ind i et nyt global samarbejde, der skal være med til at løfte advokathuset ind i toppen af den danske advokatbranche.

Advokathuset Lett går ind i et nyt global samarbejde, der skal være med til at løfte advokathuset ind i toppen af den danske advokatbranche. Foto: LETT Fold sammen
Læs mere

Advokathuset Lett, der er nummer seks i den danske advokatbranche, går sammen med en stor global aktør i forsøget på at mase sig helt ind i toppen af den danske advokatbranche, skriver Børsen.

Den partnerejede virksomhed besluttede på generalforsamlingen torsdag at opgive eget navn og fremover arbejde sammen med Dla Piper, der også bliver navnet på den fortsættende virksomhed. Fusionen er ikke af finansiel karakter, da Lett er partnerejet og fortsætter sådan. Men fusionen mellem Lett og Dla Piper betyder, at der fremover vil blive samarbejdet om brandet, kolleger og kunderne.

»Vi bliver gift med dem. Vi bliver en del af en meget stor familie. Det har betydning for vores konkurrencekraft, at vi har kolleger over hele verden, der med det samme kan hjælpe vores kunder, frem for at vi først skal etablere samarbejde med et advokatfirma i eksempelvis Paris,« siger Henrik Puggaard, managing partner hos Lett, til Børsen.

Med beslutningen om at opgive firmanavnet og træde ind i den globale gigant, der er til stede med 4200 jurister i 40 lande, skruer Henrik Puggaard og de 300 kolleger hos Lett op for ambitionerne i Danmark. Det betyder, at virksomheden nu kan udfordre de største aktører herhjemme, som domineres af Plesner, Kromann Reumert, Gorissen Federspiel og Bech-Bruun.

Lett er vokset de senere og seneste regnskab viste en omsætningen, der voksede med 11 pct. til godt 400 mio. kr.. Men det er fortsat et stykke op til de fire store, der længe har siddet sikkert på tronen.

»Det her bliver en gamechanger i vores branche. Det bliver første gang, at en fra toppen fra Danmark bliver international. Det kommer de andre store advokathuse i Danmark til at forholde sig til. Det du ser her er nøjagtigt det samme, som da de store revisionsvirksomheder blev globale,« siger Henrik Puggaard til Børsen.

Han vil ikke sætte et konkret mål op for om, at Dla Piper skal ind og blive blandt de tre største advokatfirmaer i Danmark.