Leos iværksættere er parate med første opkøb

Leo Pharmas iværksætter-satsning, Leo Innovation Lab, har opkøbt den danske app Eat Better. Det er det første opkøb, innovationscenteret har foretaget efter etableringen af milliardprojektet.

Direktør Kristian Hart-Hansen i Leo Innovation Lab kan glæde sig over innovationscenterets første opkøb. Fold sammen
Læs mere
Foto: Emil Hougaard
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Leo Pharma skulle ikke længere bare være et medicinalselskab, kunne Berlingske Business fortælle for et par uger siden.

Ballerup-virksomheden oprettede Leo Innovation Lab, trak to superværksættere ind i foretagendet, udstyrede foretagendet med en halv milliard med den overordnede vision at skabe digitale løsninger til mennesker med psoriasis.

Det første skridt i de bestræbelser er nu taget med opkøbet af den danske app Eat Better, oplyser Leo Innovation Lab.

Det er de to digitale iværksættere Søren Viuff og Søren Bramer, der står bag appen, som formidler kostråd og vejledning til patienter med hudsygdomme.

»Med opkøbet af Eat Better har vi fået en software, vi havde brug for til at skabe gode tilbud til mennesker med psoriasis. Samtidig kan vi med den form for samarbejde tiltrække en type profiler, som ellers ikke har deres gang i corporate-verdenen,« siger Kristian Hart-Hansen, direktør i Leo Innovation Lab i en pressemeddelelse.

Og glæden er gengældt hos de to sælgere.

»Vi stod over for at skulle skaffe investorer og bruge mange ressourcer på at drive trafik ind på vores app, hvis den virkelig skulle komme til at flytte noget, og det ville være et kæmpe projekt. Leo Innovation Lab har nogle ressourcer og et netværk, vi slet ikke havde selv,« siger Søren Bramer.

Leo Innovation Lab forventer, at der vil ske flere opkøb, ligesom innovationsenheden vil rekruttere iværksættere, der har erfaring med selv at starte virksomheder op.

Virksomheden har foruden den halve milliard i kapital også fået sin egen bestyrelse, hvor de to superiværksættere Tommy Ahlers og Jakob Jønck blandt andet er med.