Lego-pengetank køber ISS-aktier fra kapitalfonde

Kirkbi, der er Lego-familiens investerings- og holdingselskab, har købt en større portion af de ISS-aktier, der torsdag aften blev solgt gennem en accelereret bookbuilding. Sælgerne var Goldman Sachs og EQT, der ejede aktierne gennem det fælles selskab FS Invest II.

FREDAG: Kirkbi, der er Lego-familiens investerings- og holdingselskab, har købt en større portion af de ISS-aktier, der torsdag aften blev solgt gennem en accelereret bookbuilding. Sælgerne var Goldman Sachs og EQT, der ejede aktierne gennem det fælles selskab FS Invest II. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kirkbi, der i forvejen var storaktionær i ISS, har købt 8,5 mio. aktier i selskabet og ejer nu 10,27 pct. af selskabet, meddeler ISS.

Kapitalfondene solgte samtlige deres ISS-aktier, svarende til 19,3 pct. af hele ISS.

EQT og Goldman Sachs købte ISS af børsen i 2005 og gav den danske service- og facility management-koncern comeback som børsnoteret selskab den 12. marts 2014.

EQT og Goldman solgte i første omgang ud i forbindelse med ISS' børsnotering, hvorefter der igen blev solgt 23 mio. aktier i starten af september sidste år, samt yderligere 25 mio. aktier i december.