Lego-pengetank køber ISS-aktier fra kapitalfonde

Kirkbi, der er Lego-familiens investerings- og holdingselskab, har købt en større portion af de ISS-aktier, der torsdag aften blev solgt gennem en accelereret bookbuilding. Sælgerne var Goldman Sachs og EQT, der ejede aktierne gennem det fælles selskab FS Invest II.

Foto: Linda Kastrup. FREDAG: Kirkbi, der er Lego-familiens investerings- og holdingselskab, har købt en større portion af de ISS-aktier, der torsdag aften blev solgt gennem en accelereret bookbuilding. Sælgerne var Goldman Sachs og EQT, der ejede aktierne gennem det fælles selskab FS Invest II.
Læs mere
Fold sammen

Kirkbi, der i forvejen var storaktionær i ISS, har købt 8,5 mio. aktier i selskabet og ejer nu 10,27 pct. af selskabet, meddeler ISS.

Kapitalfondene solgte samtlige deres ISS-aktier, svarende til 19,3 pct. af hele ISS.

EQT og Goldman Sachs købte ISS af børsen i 2005 og gav den danske service- og facility management-koncern comeback som børsnoteret selskab den 12. marts 2014.

EQT og Goldman solgte i første omgang ud i forbindelse med ISS' børsnotering, hvorefter der igen blev solgt 23 mio. aktier i starten af september sidste år, samt yderligere 25 mio. aktier i december.