Legetøjskæde åbner nye varehuse i Danmark

Legetøjskæden Toys'R'us åbner tre nye varehuse i Jylland og Sjælland i løbet af efteråret. Selvom Toys'R'us er ved at gå konkurs i USA, går det fint i Danmark, lyder det fra ejeren.

Der vil snart åbne nye Toys'R'Us-butikker rundt om i landet. Her ses Toys'R'Us i Gentofte. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe

Legetøjsforhandleren Toys'R'us åbner nye butikker i Vejle, Herning og Køge.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I USA kæmper selskabet Toys'R'us Inc. ellers på kanten af en konkurs. Men i Danmark og resten af Norden ejes Toys'R'us-brandet af TOP-TOY, som også ejer Fætter BR. Og herhjemme ser fremtiden lys ud for Toys'R'us, siger Søren Torp Laursen, administrerende direktør i TOP-TOY.

»Vi ser fortsat store muligheder på det danske marked, hvor vi oplever en stigende interesse for vores store butikker, der rummer et meget bredt udvalg af legetøj og rigeligt med plads til at teste legetøjet på. Åbningen af de nye butikker er også et direkte resultat af vores ambitiøse strategi om at styrke vores danske butiksnetværk i de kommende år,« siger direktøren.

Varehusene i Herning, Køge og Vejle åbner i løbet af efteråret. De bliver på henholdsvis 1400kvm, 950kvm og 1250kvm.

TOP-TOY meddeler, at koncernen regner med at forsætte ekspansionen med flere nye varehuse de kommende år.

»Ekspansionen vil ikke stilne af lige med det første på det danske marked, hvor vi planlægger at kunne fejre endnu flere butiksåbninger i de kommende år, så vi kan følge med efterspørgslen og ikke går glip af muligheden for at bringe de bedste oplevelser til de danske børnefamilier,« siger Søren Torp Laursen.

I øjeblikket har TopToy 65 Toys'R'us butikker fordelt i Danmark, Island, Finland, Norge og Sverige. Og hvis det amerikanske selskab Toys'R'us Inc. skulle gå konkurs i løbet af de kommende måneder, vil det ikke umiddelbart betyde noget for de nordiske forretninger.

»Jeg mener, at brandet Toys'R'us er et super stærkt brand. Og at det vil fortsætte på den ene eller anden måde,« sagde Søren Torp Laursen for et par uger siden.

Det amerikanske Toys'R'us er kommet i økonomisk uføre grundet en markant gæld og hård konkurrence fra internethandel.