Ledelsesrokade i MT Højgaard-koncernen

Der bliver rokeret rundt i toppen af landets største entreprenørkoncern.

Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den administrerende direktør for Monberg & Thorsen A/S Jørgen Nicolajsen fratræder sin stilling for til gengæld at sætte sig til rette i den absolutte top af MT Højgaard koncernen.

Jørgen Nicolajsen er med virkning fra den 1. januar 2014 udnævnt til koncerndirektør i MT Højgaard-koncernen primært med ansvar for dattervirksomhederne samt MT Højgaards forretningsområde for Offshore & Stålbroer. Det oplyser selskabet fredag eftermiddag.

Direktør Arne Becker er ligeledes med virkning fra den 1. januar 2014 udnævnt til koncerndirektør med overordnet ansvar for produktionsstabene. Arne Becker har siden sin tiltrædelse 1. april 2013 været en del af koncernledelsen, hvor han har haft og fortsat har ansvaret for Kunder & Markeder, Indkøb og Kontraktråd.

- Jørgen Nicolajsen har i stigende grad påtaget sig koncernansvaret for vores dattervirksomheder og delejede selskaber, herunder bidraget til deres positive udvikling og styrkelse af sammenhængen mellem selskaberne i koncernen. Arne Becker får en helt central rolle i gennemførelsen af MT Højgaard-koncernens strategi. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Jørgen og Arne i koncernledelsen, siger MT Højgaards adm. koncerndirektør Torben Biilmann.

Jørgen Nicolajsen indtræder i koncernledelsen, som herefter udgøres af adm. koncerndirektør Torben Biilmann, koncernøkonomidirektør Egil Mølsted Madsen, koncerndirektør Arne Becker, koncerndirektør Jørgen Nicolajsen og direktør Helle Bro Krogen.