LD: Parken har brug for flere penge

Den tidligere Parken-formand er overraskende til stede ved dagens generalforsamling. Også storaktionæren Erik Skjærbæk er mødt op.

Arkivfoto fra den tidligere generalforsamling i Parken Sport & Entertainment, da Don Ø trådte tilbage. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De to kamphaner, Flemming Østergaard og Erik Skjærbæk, er begge til stede generalforsamlingen i Parken. Den tidligere Parken-formand har ellers holdt sig væk efter han blev fyret som formand i januar 2010.

Det var blandt andet Erik Skjærbæk, der stod bag fyringen. Han kom ind i inderkredsen i Parken, da den tidligere storaktionær, Patrick de Vela, blev tvunget til at sælge sine aktier. Erik Skjærbæk plejer heller ikke at møde op til generalforsamlingerne, men er altså også mødt.

LD skeptisk omkring økonomien

LD, der sidder på omkring 30 pct. af aktierne i Parken, er skeptisk over for økonomien, lyder det fra adm. direktør Carsten Kock ved mandagens generalforsamling.

"FCK skal reelt kvalificere sig til Champions League hvert år. Ellers ser tingene ikke helt så lyse ud. Især ikke til næste år, når Parkens afdragsfrihed ophører, og der skal betales af på den betydelige gæld, som fortsat tynger selskab,”  siger Carsten Koch ifølge epn.dk