LD klar til offensiv efter krisen

Kapitalfonden LD Invest Equity, der udspringer af Lønmodtagernes Dyrtidsfond, kom pænt gennem det vanskelige 2009, og det lykkedes at få de fleste selskaber gennem problemerne uden underskud.

Foto: Colourbox
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Nu er der endelig ved at være rum til at satse på ekspansion, skriver dagbladet Børsen.

»Der er ingen tvivl om, at omsætning og indtjening kommer til at stige i 2010 i langt de fleste af vores selskaber. Vi kigger meget på opkøb til de eksisterende virksomheder. Vi synes, at vi igen har overskud til at gå ind i helt nye opkøb, og vi regner med, at der snart kommer nye opkøb,« siger partner i LD Invest Equity Jan Hove Sørensen.

Af de 23 selskaber, hvor LD Invest Equity har en aktiepost på over 25 pct., var det blot tre, som kom ud med driftsunderskud i fjor. Det sender LD Invest Equity op på tredjepladsen på Børsens liste over de bedste kapitalfonde i 2009.

»Jeg synes vi, at vi har gjort et godt stykke arbejde på tværs af vores mange selskaber. Vi har nogle gode selskaber, og vi er glade for at ligge nummer tre,« siger Jan Hove Sørensen om placeringen på Børsens liste.

Nogle selskaber har dog for alvor mærket krisen. Især byggerelaterede virksomheder som Interbuild og JMM Group mærkede de store forandringer.