Lavprisflyselskab kommer styrket ud af krisen

Flyselskabet EasyJet fik bedre resultater end forventet i første kvartal. Derfor opjusterer lavprisselskabet troen på fremtiden trods usikre forventninger til de vigtige sommermåneder.

Foto: Scanpix. Som den øvrige luftfartsbranche er EasyJet usikker på udsigterne til de vigtige sommermåneder, hvor det økonomiske klima og især det svage pund formentlig vil presse selskabet.
Læs mere
Fold sammen
Det britiske lavprisflyselskab EasyJet tjener gode penge trods den globale økonomiske krise. Selskabet hæver i dag forventningerne til første halvår, efter at første kvartals-tallene viste sig at være bedre end ventet.

I første kvartal, der endte i december, steg omsætningen 32 procent til 550 millioner pund, efter at passagertallet er steget med hele ti procent. Det skriver Reuters.

Og det får altså selskabet til at se mere optimistisk på de kommende tre måneder end for bare to måneder siden, hvor EasyJet var ude med nogle dystre spådomme.

Som den øvrige luftfartsbranche er EasyJet dog fortsat usikker på udsigterne til de vigtige sommermåneder, hvor det økonomiske klima og især det svage pund formentlig vil presse selskabet.