Laudrup i offensiven for PFA

Pensionsselskabet PFA fortsætter med at bruge markante danskere som blikfang i markedsføringen. Først var det Sofie Gråbøl, så Jesper Binzer, siden Anders Breinholt, og nu Michael Laudrup. Umwelt er atter bureauet bag.

Foto: Adam Holt. »Det er yderst sjældent, at Michael Laudrup siger ja til at samarbejde med en virksomhed. Derfor er vi naturligvis meget glade for, at vi sammen kan gøre opmærksom på vigtigheden i at tænke på sin fremtid,« siger koncerndirektør i PFA Pension Lars Ellehave-Andersen.
Læs mere
Fold sammen

I over fem år har reklamebureauet Umwelt og PFA Pension samarbejdet på vertikale og digitale marketing- og reklamekampagner, der ofte har formået at gøre det ellers ret tørre emne pension interessant.

Det skriver markedsforing.dk.

Der er primært sket ved at hive snakken om pension ned på jorden og gøre pension tilgængeligt, forståeligt og relevant for alle ved hjælp af digitale værktøjer, såsom Pensionstallet, krydret med kendisser som blikfang. Først Sofie Gråbøl, dernæst Jesper Binzer, så Anders Breinholt.

Og nu er PFA Pension i luften med endnu et digitalt værktøj, PFA Optimator, og denne gang er det det ingen ringere end fodboldekvilibristen og nuværende Swansea-cheftræner, Michael Laudrup, der er frontfigur i lanceringen (se reklamefilmen i bunden af artiklen).

»Det er yderst sjældent, at Michael Laudrup siger ja til at samarbejde med en virksomhed. Derfor er vi naturligvis meget glade for, at vi sammen kan gøre opmærksom på vigtigheden i at tænke på sin fremtid. Alle danskere kan relatere til Michael Laudrup, og han forbindes med det ypperste indenfor sit felt. Derfor er Michael Laudrup perfekt som frontmand og døråbner for os. Selvom man ved alt om indkast, ved man ikke nødvendigvis alt om afkast,« lyder det fra koncerndirektør i PFA Pension, Lars Ellehave-Andersen, i en pressemeddelelse.

Optimator-kampagnen lanceres på mandag, og han tager selv pension meget alvorligt.

»Jeg fylder selv snart halvtreds, og min tilværelse som pensionist rykker nærmere. Blandt andet derfor vil jeg gerne gøre opmærksom på, hvor vigtigt det er at sætte penge af til pensionen. Jeg har været så heldig at kunne lægge beløb til side i løbet af min karriere, men det er ikke alle, der er lige så heldige som mig. Derfor er det vigtigt at skabe forståelse for, hvad der skal til for også at have et godt liv, når karrieren slutter,« lyder det fra Michael Laudrup i meddelelsen.PFA Optimator skal skabe et enkelt overblik over pensionen, så man eftter fem minutter online får svar på styrken af sin pensionsordning. Optimator er tilgængeligt for alle. PFA vil i fremtiden benytte Optimator som værktøj i forbindelse med rådgivning af virksomheder og forventer at benytte det hos mindst 300 virksomheder indenfor det kommende år.

Samarbejdet mellem PFA og Umwelt har tidligere høstet fine resultater, hvilket også er blevet påskønnet ved flere af reklamebranchens awardshow. Sidste år lykkedes det at vinde Grand Prix’en ved Advertising Effectiveness Award (AEA), og i år er det både blevet til en Danish Internet Award, en True Award samt endnu en nominering til årets AEA, der uddeles om ti dage.