Lasse Lindblad blev aldrig gift

Anklageren i straffesagen afslørede, at Lasse Lindblad aldrig har giftet sig med sin mangeårige samlever. Rygter om konefinte florerer i Nordsjælland.

Der samler sig en del interesse i Nordsjælland omkring Lasse Lindblads private formueforhold, efter at han og to andre tidligere Capinordic Bank-topfolk for nylig blev dømt til at betale 90 mio. kroner i erstatning for det statslige oprydningsselskab Finansiel Stabilitets tab på den krakkede rigmandsbank. Fold sammen
Læs mere
Foto: Lars Helsinghof Bæk
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Stifter og tidligere bestyrelsesmedlem i Capinordic Bank, Lasse Lindblad, har aldrig giftet sig med sin mangeårige samlever Merete Lindblad. Det afslørede anklager Ane Kallmayer Bach, da hun gennemgik et udkast til en ægtepagt mellem de to. Men bryllup blev det altså ikke til.

Der samler sig en del interesse i Nordsjælland omkring Lasse Lindblads private formueforhold, efter at han og to andre tidligere Capinordic Bank-topfolk for nylig blev dømt til at betale 90 mio. kroner i erstatning for det statslige oprydningsselskab Finansiel Stabilitets tab på den krakkede rigmandsbank.

Lasse Lindblad anses for at være den mest formuende af de tre og dermed måske i stand til betale hele eller dele af erstatningen.

Ejerforholdene i hans DKA-koncern er imidlertid vanskelige at gennemskue, og spørgsmålet er, om han har benyttet sig af konefinten ligesom flere tidligere medlemmer af ledelsen i Roskilde Bank har gjort. Det har været uvist, om han var gift med sin samlever, men i går slog anklager Ane KallMayer Bach altså fast i retten i går, uden at Lindblad eller hans forsvarere protesterede.

Merete Lindblad overtog for nogle år siden ejerskabet af parrets villa ved kysten i Nordsjælland, og hun står som stifter af en af Lindblads tre koncerner, hvor hun også var direktør indtil sidste år.

Parret havde for nogle år siden fået udarbejdet et udkast til ægtepagt, fortalte forsvareren, hvor det blev opremset, hvilke værdier der var fælleseje og hvilke, der var skilsmisse-særeje, som hver af parterne altså kunne tage med sig, hvis de gik fra hinanden. Men de fik altså kolde fødder.