Lars Seier tager konkurrencen op med McDonald's

Saxo Bank-stifteren Lars Seier Christensen har investeret et millionbeløb i dansk kendiskoks nye danske burgerkæde.

Lars Seier Christensen Fold sammen
Læs mere
Foto: Sophia Juliane Lydolph
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De fleste går på McDonald's eller Burger King, når de trænger til en burger. Nogle ganske få køber bare burgerbaren. Det sidste er tilfældet for Saxo Bank-stifteren og afgående Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen. Han har således nu købt 40 pct. af kendiskokken Henrik Boserups burgerkæde, Juicy Burger. Det skriver dagbladet Børsen fredag.

Sammen planlægger de at åbne ti restauranter i København i løbet af de næste par år, og kæden kommer til at hedde Juicyb. Den førstse restaurant åbnede på Flæsketorvet, og fredag åbner det andet led i kæden i Palads-biografen ved Vesterport Station.

»Vi skal ud at se, om vi kan tage noget marked fra de helt store drenge,« siger Lars Seier Christensen til Børsen.

Konceptet er enkelt. Juicyb har kun én burger på menuen, og den skal kunne leveres inden for tre minutter.

1. januar tager Lars Seier Christensen hul på et nyt kapitel i sit liv, når han siger farvel til posten som adm. direktør for Saxo Bank. Milliardæren har bebudet, at han til gengæld skruer op for investeringer i spirende nye virksomheder.  Og det er fem forretningsben, der skal bære Lars Seier Christensens portefølje: Fiinansielle services, medier, mad og drikke, sport og entertainment og kunst og smykker.

I den gastronomiske del af porteføljen har Lars Seier Christensen blandt andet investeret i Michelin-restauranten Geranium.