Lars Seier sparker gang i festen: Hælder penge i ny bar-app

En ny app, der onsdag bliver lanceret i Danmark, viser dig, hvor der sker noget, du ikke må gå glip af. Saxo Bank-medstifter Lars Seier sparker gang i festen med en kapitalindsprøjtning.

Lars Seier Christensen har investeret i app'en YouShould Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

YouShould hedder appen, der forbinder mennesker med lokale barer.

Inspireret af en tur til Berlin, hvor det var umuligt at finde en god cocktailbar, har YouShoulds stiftere udviklet en app, der giver brugerne adgang til oplysninger om barer, der passer til brugernes individuelle behov samt at forhåndsreservere et bord.

»Der har været et behov for at samle barerne i København på én platform, og som er brugervenlig overfor gæsterne, nu er det muligt at booke et bord eller en bar til sit selskab på bare 30 sek. helt gratis,« siger Martin Wenkens fra YouShould.

YouShould app’en skal være mere end en Michelin guide for barer, da man også kan følge, hvad der foregår i ens nærområde, reservere borde, bestille og se priser på mad, drikkevarer og arrangementer. Du kan altså planlægge en hel bytur fra din mobiltelefon.

YouShould har nu rejst 750,000 Dollars fra henholdsvis franske theFamily, Kima Ventures og senest Seier Capital.

Investeringen fra Seier Capital falder sammen med lanceringen af YouShould København, som sker i forlængelse af tidligere launches i Paris og London.

»Vi er utrolig stolte over muligheden for at YouShould kan komme til København med vores app og bar booking platform. YouShould har haft stor success i Frankrig, Belgien, London og den succes vil YouShould gerne videreføre til København, og på sigt rundt om i hele verden,« siger Martin Wenkens.

Berlingske Business skal på pub-crawl

I forbindelse med lanceringen af YouShould i København inviterer Lars Seier Christensen sammen med folkene bag YouShould på en pub-crawl i anledning af lanceringen af YouShould København, og Berlingske Business er med.

Følg med på Berlingske Business’ Facebook side lidt før klokken 18:30 i aften, hvor vi sender live fra pub-crawlen.