Lars Seier køber Michelin-restaurant

Saxo Bank-bossen Lars Seier Christensen køber stjernekokken Rasmus Kofoeds Michelin-restaurant

Kok og restauratør Rasmus Kofoed fra Geranium. Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Saxo Banks administrerende direktør, Lars Seier Christensen, har købt den københavnske gourmetrestaurant Geranium, der kan prale med to michelinstjerner.

»Jeg har en stor passion for mad og har flere gange gæstet Geranium. For mig er Søren og Rasmus det perfekte match, hvis man vil skabe den ultimative gastronomiske oplevelse, hvor alle sanser inddrages,« siger Lars Seier Christensen i en pressemeddelelse.

Geranium oplyser, at filosofien bag restauranten fortsat vil være den samme: at skabe gastronomiske oplevelser på højeste niveau med fokus på grøntsager, fisk og skaldyr fra en udvalgt kreds af primært økologiske og biodynamiske leverandører fra lokalområdet.

Geranium Restaurant ApS som er selskabet bag gourmetrestauranten havde i regnskabsåret 13/14 et underskud på 190.000 kroner. Geranium fik i 2012 sin første Michelinstjerne, og i 2013 fik den for første gang to michelin-stjerner.

Lars Seier Christensen indtræder i ejerkredsen af restauranten sammen med de to partnere Rasmus Kofoed og Søren Ledet, der fremadrettet skal drive Geranium, og han er meget begejstret for sit nye projekt.

»Jeg har i flere år haft en drøm om at investere i en restaurant på absolut topniveau, og jeg er stolt over at kunne bidrage til forhåbentligt at give Geranium endnu et gastronomisk løft til gavn for både gæster og ansatte. Den danske restaurationsscene har brug for en restaurant af Geranium-kaliber, der både tør udfordre og kan tiltrække et internationalt publikum,« siger bankdirektøren, der nu også er restaurantejer.