Lars Larsen udvider: Bygger Jysk-lagre for 1,4 milliarder

Jysk investerer mere end én milliard kroner i to nye kæmpelagre. Det ene skal ligge i Jylland. Det andet i Bulgarien.

Jysk satser i stigende grad på det østeuropæiske marked. Det kræver nu et nyt distributionscenter. Fold sammen
Læs mere

Der er fart i salget i Lars Larsens europæiske Jysk-butikker. Nu bruger Jysk 1,4 milliarder kroner på to nye kæmpelagre, som skal servicere de nye butikker.

Det skriver Finans.

Jysk er netop nu i gang med at udvide for 600 mio. kr. i den østjyske by Uldum, hvor kæden i forvejen har tre lagre. Disse lagre forsyner Jysks danske butikker samt butikker i Norge, Holland og England.

De resterende 800 mio. kr. bruges på at bygge et nyt distributionscenter i Bulgarien. Det nye center skal tages i brug om cirka et år og skal herefter forsyne Jysks butikker i en række østeuropæiske lande.

Særligt Østeuropa har været et vigtigt vækstmarked for Jysk, der i de seneste år har åbnet mange nye butikker i Bulgarien, Rumænien og på Balkan.

»Det sker ikke lynhurtigt, men Østeuropa spiller en større og større rolle, og vi vil godt have, at den udvikling fortsætter,« sagde Lars Larsen til Berlingske Business i maj i år.

Jysk har i dag omtrent 2.400 butikker i 48 forskellige lande. I det seneste regnskabsår voksede omsætningen med 6 pct., og Jysk nåede dermed op på rekordhøje 23,2 mia. kr.