Lars Larsen klar til at lancere el-arbejdsbil

Dynekongen Lars Larsen udvider igen og går nu ind i produktionen af el-arbejdsbiler.

Den jyske dynekonge Lars Larsen går ind i produktion af el-arbejdsbiler. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lars Larsens dynekonglomerat Lars Larsen Group spiller på mange heste, og den sidste nye i stalden er elbilproduktion. Det skriver Finans.dk.

Det er det eksisterende Garia, der i dag producerer luksuriøse golfbiler, der udvider med endnu et forretningsområde og snart også begynder produktionen af den nye el-arbejdsbil under navnet Garia Utility.

De nye elbiler, der er danskudvilkede- og producerede, skal især sælges til kommuner til brug i parker og til eksempelvis campingpladser.

»Vi har gennem 10 år udviklet golfvogne og ka nu se klare muligehder for at supplere med andre elbiler til arbejdsområdet. Det kan sikre en væsentlig højere omsætning i selskabet og dermed også på sigt en bedre indtjening,« siger Garia-direktør Jakob Holstein til Finans.

Garia indgår i Lars Larsen Group og har ifølge Finans.dk kørt med underskud de seneste tre år på samlet 45 mio. kr. før skat.

Går man ind på Garia Utilitys hjemmeside, kan man se, at der bliver talt ned til lanceringen af de nye elbiler. I skrivende stund er der 67 dage til, at blandt andet kommuner og campingpladser kan få glæde af Lars Larsens nye eventyr. Der er allerede indgået en række forhandleraftaler, skriver Finans.dk, og de første modeller er altså klar til levering i august.