Lars Barfoed bliver lobbyist

Tidligere minister og formand for Det Konservative Folkeparti Lars Barfoed bliver rådgiver og associeret partner hos kommunikationsbureauet Communiqué.

Lars Barfoed vender tilbage til et travlt liv som lobbyist og partner i Communiqué. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen

Kommunikationsbureauet Communiqué skal etablere 'public affairs' som forretningsområde, og manden, som skal gøre det, er tidligere formand for Det Konservative Folkeparti Lars Barfoed.

Lars Barfoed har siden sin afsked med Christiansborg overvejet, hvad næste skridt på karrierestigen skulle være. Associeret partner i Communiqué med ansvar for 'public affairs' kan den tidligere partiformand og minister nu tilføje til sit CV.

»Jeg glæder mig meget til at komme i gang med mit nye liv som rådgiver. Ikke mindst ser jeg frem til samarbejdet med de dygtige kollegaer i Communiqué. Sammen skal vi skabe resultater for kunderne og bidrage til at udvikle virksomheden yderligere,« skriver Lars Barfoed i en kommentar.

Hos Communiqué glæder adm. direktør, Michael Buksti, sig til at byde Lars Barfoed og ikke mindst det nye forretningsområde velkommen.

”Vi oplever i stadig stigende grad, at vores danske og udenlandske kunder efterspørger kompetencer inden for public affairs. I den forbindelse ser vi det som et stort aktiv fremover at kunne trække på Lars Barfoeds kompetencer,” skriver Michael Buksti i en kommentar.

Lars Barfoed har tidligere været direktør for blandt andet Finansrådet, Dansk Handdel & Service (Dansk Erhverv) og andre organisationer i detailbranchen. Tidligere har han være bestyrelsesformand hos Communiqué. I sin tid på Christiansborg nåede Lars Barfoed at være både justits-, transport- og forbrugerminister.