Landets største fitnesskæde åbner for salg

Købestærke kapitalfonde er meget velkommen til at kigge forbi, lyder det fra topledelsen i Fitness World.

Foto: peter helles eriksen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fitness World er landets største fitnesskæde, og har en anslået markedsværdi på 2,2 mia. kr.

Kæden der på godt ti år har sat sig på tronen som klart den største fitnesskæde i Danmark med 150 afdelinger landet over, åbner nu for at invitere kapitalfonde ind i ejerkredsen.

Det skriver børsen.dk lørdag.

Ifølge børsen.dk har virksomheden  allerede modtaget henvendelser fra en række investorer, og nu er ledelsen klar til at sætte sig ved forhandlingsbordet.

»Hvis det er sådan, at der står en kapitalfond og spørger, om vi skal kigge på det her projekt sammen, så vil vi gøre det. Det vil ikke kun handle om finansiering, for der kan også være noget ledelse og håndtering af en større organisation, som kan give mening i et partnerskab,« siger Per Lyngbak Nielsen, adm. direktør i Fitness World til børsen.dk.

Fitnesskæden har vist sig ganske aktiv den seneste tid med opkøbet af konkurrenten Fresh Fitness i december samt overtagelsen af aktiemajoriteten i den polske fitnesskæde Condizione.

Det er netop behovet for mere vækst i et højere tempo, der nu gør det attraktivt for Fitness World at bejle til kapitalstærke fonde, vurderer forskningsansvarlig analytiker ved Danmarks Idrætsforbund, Kasper Lund Kirkegaard.