Landets ottendestørste advokatfirma får ny topchef

Horten har udnævnt Finn Schwarz til ny managing partner. Han overtager posten efter Erik Wendelboe Christiansen.

Advokat og partner Finn Schwarz er pr. 1. januar 2018 tiltrådt som managing partner i Horten Advokatpartnerselskab, der har 250 medarbejdere og er Danmarks ottende største advokatfirma målt på antallet af jurister.

Det oplyser Horten i en pressemeddelelse.

Finn Schwarz kom til Horten allerede som 22-årig, da han var færdiguddannet som jurist. Det var i 1987, og siden har han gjort karriere som advokat og partner. I en årrække var han bestyrelsesformand og afdelingsleder.

Hans forretningsforståelse og innovative tilgang til advokatbranchen skal ifølge Horten være med til at sikre advokatfirmaet fortsat vækst og styrke firmaets position i et marked med skærpet konkurrence.

Finn Schwarz er ifølge Horten en utraditionel, visionær, handlekraftig og til tider også lidt utålmodig leder, der gerne tager del i både den faglige og den politiske debat. Som formand for det Jødiske Samfund i 2009-14 havde han en markant stemme i trossamfundets åbning over for det danske samfund.

Udover sit nye hverv som managing partner vil Finn Schwarz fortsat bruge en del af sin tid på sit ekspertområde, arbejds- og ansættelsesret.

Finn Schwarz har ført et stort antal rets- og voldgiftssager, herunder principielle sager ved Højesteret. Han har ført mange markante sager, bl.a. som advokat for den tidligere Vestas-direktør Henrik Nørremark og senest om ledelsesansvaret efter Melodi Grandprix 2014.

Finn Schwarz gift med Eva og sammen har de to voksne børn. Han er aktiv både på tennisbanen og på scenen med sin guitar, når Hortens partnerband spiller op til fest i advokathuset.