Lalandia og fitness.dk halverer Parkens underskud

Parken Sport & Entertainment har i årets første tre måneder halveret sit underskud.

Parken Sport & Entertainment, der blandt andet står bag fodboldholdet FC København, kom ud af første kvartal af 2013 med et underskud på 17,5 mio. kr. før skat mod et minus på 37,3 mio. kr. på samme post sidste år. Fold sammen
Læs mere
Foto: Brian Bergmann
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Parken Sport & Entertainment, der blandt andet står bag fodboldholdet FC København, kom ud af første kvartal af 2013 med et underskud på 17,5 mio. kr. før skat mod et minus på 37,3 mio. kr. på samme post sidste år.

- Den positive udvikling skyldes primært segmentet Lalandia og fitness.dk, oplyser selskabet og skriver, at Lalandia har forbedret sit driftsresultat med 9,4 mio. kr. og Fitness.dk med 8,1 mio. kr.

I alt fik selskabet indtægter på 251,5 mio. kr. mod 235,7 mio. kr. i samme periode sidste år. Resultatet fra kvartalets transferaktiviteter gav et minus på 10,9 mio. kr. mod et minus på 7,4 mio. kr. i første kvartal 2012. Bedringen på toplinjen har sendt det primære driftsresultat, EBIT, op til minus 5,8 mio. kr. fra et minus på 25 mio. kr.

Parken fastholder forventningerne og venter i 2013 en omsætning på 1300 mio. kr. og et resultat før skat på 165 mio. kr. Det fremgår af regnskabet for første kvartal af 2013.

Det er ligeledes fortsat med i forventningerne, at fodboldholdet FC København vinder det danske mesterskab og dermed kvalificerer sig til gruppespillet i Champions League-turneringen i sæsonen 2013/14.

Mesterskabet kan komme i hus allerede søndag 5. maj, når klubben spiller mod Brøndby i superligaen.

- Kvalifikation til gruppespillet i Champions League indgår med en skønnet effekt på det primære resultat i 2013 i størrelsesordenen 145 mio. kr. Der indgår ikke salg af kontraktrettigheder i forventningen til årets resultat, skriver Parken.

/ritzau/FINANS