Kvickly-direktør stopper efter uenigheder

Kædedirektør Jesper Faurholdt stopper i Kvickly med udgangen af året. Begrundelsen er uenighed om strategi med Coops nye topchef Peter Høgsted.

Foto: Mads Nissen. Peter Høgsted er administrerende direktør i Coop. Nu forlader den første kædedirektør koncernen efter Peter Høgsteds ankomst tidligere i år.
Læs mere
Fold sammen

Godt nytår - og så i øvrigt farvel og tak. Det er konklusionen på uenigheder mellem Kvicklys kædedirektør, Jesper Faurholdt, og Coops nye administrerende direktør, Peter Høgsted.

Jesper Fauerholdt stopper i Kvickly med udgangen af året, og årsagen er ifølge en pressemeddelelse uenighed om den fremtidige strategi for kæden.

»Jesper har haft en fornem karriere i Coop. Han har skabt markante forbedringer i Kvickly de seneste fire år, og jeg vil gerne takke ham for indsatsen,« siger administrerende direktør i Coop, Peter Høgsted.

Peter Høgsted blev udnævnt til stillingen som administrerende direktør i Coop i oktober, efter Jesper Lien blev fyret i august. Den nye direktør har tidligere sagt til Berlingske Business, at han agtede at sætte sit eget hold på trods af, at formanden har bedt om ro på ledelsesgangene i koncernen. Det lader altså til, at oprydningsarbejdet er i gang i Coop.

»Jeg er meget stolt af de resultater og den udvikling, jeg har skabt sammen med Kvicklys 8.000 medarbejdere gennem de seneste fire år,« siger Jesper Faurholdt

Som midlertidig kædedirektør er kommerciel direktør Anne-Marie Navarro konstitueret.