Kuverter med information

Bestlite gør et ekstra nummer ud af standardforsendelser og fortæller om kampagner og nye tiltag.

Brevet lever. Lampevirksomheden Bestlite benytter sig af standardbreve til at fortælle om udviklingen i virksomheden til sine kunder.

- Det handler om målgrupper og om alvor. Generationer på 20-25 år, som også køber vores lamper, er vant til internettet, modtager sms’er og bruger Facebook. De er gearede til at læse ting på nettet elektronisk. Men nogle skal stadig røre ved tingene – både produkter, men også som aviser eller breve. Jeg vil ikke sige, at vi sværger til de trykte medier, men vi har heller ikke på nogen måde afskaffet dem, siger Peter Østerberg, direktør i Bestlite. Han mener, at Bestlite høster fordele ved at sende trykte invitationer ud til messer, i forhold til konkurrenter som udelukkende bruger elektroniske invitationer. Han oplever, at folk dukker op på messerne med invitationsbrevet i hånden og gerne vil høre mere om virksomhedens produkter.

Bestlite sælger sine produkter til videre salg i detailhandelen, og lampeproducenten lægger kræfter i at gøre noget ekstra ud af sine standardforsendelser.

- En gang om året har vi en ny prisliste. Men i stedet for bare at sende prislisten ud, kan vi godt lide at informere om, hvad der foregår i løbet af året. Det bruger aktivt prisliste-brevet til. Vi informerer om de kampagner, som vi har planlagt i løbet af kalenderåret. Det giver en startinformation, som vi senere følger op på ude i butikken, siger Peter Østerberg, der uddyber, at et brev også kan bruges som en optakt, der skal fortælle en potentiel kunde, at Bestlite gerne vil skabe en kontakt.

- Luksusprodukter kan man ikke vente at sælge udelukkende på baggrund af breve, invitationer eller brochurer. Men det kan være med til at bryde isen til en kunde, så man kan få booket et møde med en kunde med fremtidigt salg for øje, siger Peter Østerberg.

Portoen skal udnyttes bedst muligt, og derfor er Bestlite opmærksom på at holde sine forsendelser på under 50 gram, som er Postdanmarks laveste takst.

Markedsfør dig på fakturapost

Sådan skaber du et hold af supersælgere