Kun to mand tilbage på broen i Bestseller

En af landets største koncerner får en af landets slankeste direktioner. Bestseller meddeler, at koncerndirektørposten ikke bliver genbesat.

BESTSELLER - Anders Holch Povlsen Fold sammen
Læs mere
Foto: PR

Bestsellers koncerndirektør Lisbeth Hom Højgaard trækker sig fra sin post af personlige årsager, men posten bliver ikke genbesat, meddeler Bestseller-ejer Anders Holch.

Det skriver Børsen.

Det efterlader Bestseller, der ved sidste regnskab omsatte for 22 milliarder kroner, med to personer i koncerndirektionen; ejer og topchef Anders Holch Poulsen og økonomidirektør Lise Kaae. Begge har flere engagementer uden for Bestseller-koncernen. Anders Holch Poulsen ejer betydelige aktieposter i en række andre virksomheder, mens Lise Kaae er bestyrelsesmedlem i Svenska Handelsbanken.

Men at koncerndirektion har travlt, betyder ikke, at den behøver at blive udvidet, forklarer kommunikationsdirektør i Bestseller Mogens Werge.

»Internt i Bestseller er det heller ikke afgørende, hvor mange der sidder i den direktion, som er registreret hos myndighederne. Anders Holch har omringet sig med en kreds af enormt stærke personer på strategisk niveau. De enkelte brands og forretninger fungerer meget selvstændigt, og i spidsen for dem sidder personer, der godt kan finde ud af drive deres forretning, i det daglige,« siger Mogens Werge.