Kreditorer kan flå Baggers kone

Kurator i konkursboet efter IT-Factory vil ikke uden videre acceptere, at Stein Baggers kone, Anette Uttenthal, angiveligt har sikret sig sin del af parrets millionformue.

Tre uger efter, at skandalen begyndte at rulle, fik Anette Uthenthal registreret en pagt og slog dermed ring omkring den del af parrets formue, som hun mener tilhører hende. Fold sammen
Læs mere
Foto: Sigrid Nygaard
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

”En ægtepagt er ikke nødvendigvis udtryk for, at der er noget galt. Men det er klart, at det er noget vi må se på for at vurdere, hvad formålet og baggrunden for dispositionen har været. Når vi har fået de to ting belyst, kan vi komme nærmere i retning af at konkludere, om der er noget galt,” siger kurator Boris Frederiksen til Jyllands-Posten.

Anette Uttenthal og Stein Bagger blev gift i 2003 og har ikke tidligere gjort brug af en ægtepagt. Men tre uger efter, at Stein Bagger-skandalen begyndte at rulle, fik Anette Uthenthal registreret en pagt og slog dermed ring omkring den del af parrets formue, som hun mener tilhører hende.

Stein Bagger er sigtet for milliardsvindel og erklæret personlig konkurs. Spørgsmålet er, om nogle af de mange millioner, der mangler i IT-Factory nu er endt hos Anette Uthenthal.

”I første omgang har vi koncentreret os om IT-Factory, men Stein Baggers privatøkonomiske forhold har selvfølgelig også vores interesse. Især om der har været overløb fra Stein Baggers privatøkonomi til hans nærtstående. Det er noget af det, de fremtidige undersøgelser skal afdække,” siger Boris Frederiksen til Jyllands-Posten.