Kreditoplysninger bliver del af populært regnskabssystem

Brugere af regnskabssystemet E-conomic får nu mulighed for at snuse til kunders kreditværdighed.

Det fremadstormende serverbaserede regnskabssystem E-conomic har indgået samarbejde med Bisnode, der gør sig i kredit- og forretningsinformation. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det fremadstormende serverbaserede regnskabssystem E-conomic har indgået samarbejde med Bisnode, der gør sig i kredit- og forretningsinformation.

Det betyder, at brugere af regnskabssystemet har nemmere ved at tjekke, om kunder har orden i økonomien.

E-conomic har i dag cirka 70.000 små og mellemstore virksomheder som kunder, og ideen med samarbejdet med Bisnote er et redskab, som ellers ikke har været lige ved hånden.

Det er blandt andet i form af et kreditmaksimum, der kan sættes på en virksomhed, man handler med. Og det mener Bo Rasmussen, head of mrketing & customer care hos Bisnode, er et brugbart redskab i en tid, der stadig er præget af, at mindre virksomheder ikke er så velpolstrerede, som de måske kunne være i en højkonjunktur.

»Problemet i dag er, at det er tidskrævende, usikkert og besværligt for mange virksomheder at vurdere, om deres samhandelspartnere har orden i økonomien. Det problem løser Bisnode-produktet, da det giver leverandørerne meget nemmere adgang til at vurdere deres kunders betalingsevne,« siger Bo Rasmussen i en skriftlig kommentar.