KPMG henter ny topchef hos konkurrent

Revisions- og rådgivningshuset KPMG henter Henrik R. Mulvad fra konkurrenten Deloitte til posten som seniorpartner og adm. direktør.

KPMG
Revisionsselskabet KPMG mistede i 2013 fuldstænigt fodfeste på det danske marked, da selskabets danske partnere valgte at fusionere med konkurrenten EY. Fold sammen
Læs mere
Foto: Charles Platiau

KPMG har været på togt hos konkurrenten Deloitte for at finde en ny adm. direktør. Revisions- og rådgivningshuset henter Henrik R. Mulvad, som kommer fra en rolle som ledende partner i Deloitte med ansvar for revision, rådgivning og skat til kunder i forbruger- og industrisegmentet i Nordvesteuropa.

Mulvad er tidligere partner i Accenture og kommer med mere end 25 års erfaring fra ledelse og rådgivning.

»Henrik er lige præcis den kombination, som vi har ledt efter. Han har en stærk kommerciel profil med dokumenteret succes og er en holdspiller med passion og hjerte. En komplet leder, som spejler værdierne og kulturen i KPMG,« lyder det i en pressemeddelelse fra KPMGs bestyrelsesformand, Anette Harritz.

Henrik R. Mulvad afløser Thomas Hofman-Bang, som efter samtaler med bestyrelsen har valgt ikke at genopstille. Hofman-Bang blev i sin tid hevet ind til at genopbygge KPMG i Danmark, efter at selskabets danske partnere valgte at melde sig ud af KPMG-netværket og fusionere med EY i 2013.

Det efterlod KPMG uden fodfæste på det danske revisionsmarked, og derfor investerede KPMG massivt i en genetablering, som blandt andet betød, at antallet af medarbejdere over en periode på lidt over halvandet år blev øget fra 30 til 443.

»Thomas Hofman-Bang har med succes stået i spidsen for vores partnergruppe som en stærk og inkluderende leder, hvor vi i løbet af fem år har formået at opbygge et solidt fundament for fremtidig vækst og succes for KPMG. Vi takker for hans store indsats og er glade for, at Thomas Hofman-Bang bliver, så længe det er nødvendigt, for at sikre en god overdragelse,« siger Anette Harritz.

Selv ser Mulvad frem til sin nye stilling, som han tiltræder et sted mellem starten og midten af 2019.

»Jeg har fulgt KPMGs vækstrejse og ser frem til at fortsætte fremgangen sammen med mine mange nye, dygtige kolleger. Jeg glæder mig til at blive en del af en professionel revisions- og rådgivningsvirksomhed, som formår at skille sig ud fra mængden med entreprenant ånd og digital kant,« lyder hans kommentar i pressemeddelelsen.